Verrassend eten

in een oase van rust

 

Aan een schitterend plein, de Grote Markt in Haarlem, ligt Restaurant The Square, food & drinks. Drukte! Rumoer! Leven! En dan stap je binnen bij The Square in een sfeervolle rust met authentiek eten waar je stil van wordt. 

Waarvoor kunnen mensen terecht bij The Square?
“Een kopje koffie met iets lekkers, lunch, 3-gangen diner, maar ook voor een feestje bent u bij The Square meer dan welkom. Onze gerechten zijn sterk geïnspireerd op wat zich op de Grote Markt afspeelt. De vele nationaliteiten die men er vindt, zijn een bron van inspiratie voor onze koks.
Ons gebak is huisgemaakt en de brownie bestaat uit puur chocolade. Standaard gerechten zijn bij ons net een tikje anders. Voor de authentieke smaak van Indonesië wordt de satésaus bijvoorbeeld ambachtelijk gemaakt door een Javaanse dame.
En dan is er ook nog de gegrilde kip: Mike’s kippetje.”

Mike’s kippetje?
“Waar nu The Square is gevestigd, runde Mikes vader vroeger het Wienerwald restaurant. Beroemd om o.a. de kip van het spit. De traditie wordt bij The Square voortgezet met een heerlijk gegrild kippetje.”

Wat maakt The Square bijzonder?
“Je komt bij ons op visite en of dat nu alleen voor een drankje is of voor een maaltijd, visite is altijd welkom. Het historische pand ademt rust en de boeddhagezichten en de echte boom in het midden zorgen voor een warme sfeer.
Ons keukenteam zet elke week nieuwe, mooie gerechten op de kaart. Het wordt alleen maar lekkerder!”

ONS TEAM

 • Manager

  by Inez

 • Bediening

  by Eline

 • Bediening

  by Puck

 • keuken
  brigade

  by Mauro

 • keuken
  brigade

  by Rutger Gieske

© 2011-2023 The Square Haarlem. All Rights Reserved | re-Designed by Mike